Jennifer Reimer scoort in Le Mans

Jennifer Reimer scoort in Le Mans
In Le Mans kleuren de prijzen oranje. Deze ochtend strandde Marlies van Baalen op het podium in de Inter II. Daphne Van Peperstraten schreef dan weer de overwinning op haar naam bij de Young Riders. Voor België scoorde Jennifer Reimer deze ochtend net buiten het podium de vierde plaats met Daiquiri Royal.

Bij de Young Riders reed Van Peperstraten naar de overwinning in het zadel van Greenpoint's Cupido (Johnson). Het paar scoorde de eerste plek met een score van 71,176%. Het podium kleurde verder volledig Frans dankzij Eugenie Burban met Little Rock en Capucine Noel in het zadel van Soleil Noir Vom Rosenhof.

Net buiten het podium strandde Febe Van Zwambagt op de vierde plaats met FS LAs Vegas (Lord Loxley). De Nederlandse amazone werd ook zesde met haar Fyeo (United). Fabienne Jongen verzekerde het Nederlandse feest met een vijfde plaats met Botticelli (Obelisk).

In de Inter II overwon de Deense Sune Hansen met haar Carso'NI. Met een score van 69,382% bleef de Deense één procent voor op Marlies Van Baalen in het . zadel van Dion Johnson. Mikaela Soratie vervolledigde het podium op de rug van Hot Casanova.

Uitslagen