Isabelle Boost moet enkel Duitser voor zich dulden in Grand Prix Special

Isabelle Boost moet enkel Duitser voor zich dulden in Grand Prix Special
Zojuist in Lier is de Grand Prix Special van de CDI3* afgelopen. Veertien combinaties verschenen in de ring. De winnaar van gisteren, Spencer Wilton, kwam niet aan de start.

Het was de Duitser Jan-Dirk Giesselmann die er voor zorgde dat de overwinning niet in eigen land kon blijven. Met de twaalfjarige ruin Real Dancer 2 (v. Rubin-Royal) behaalde hij een mooie score van 72.588%. Onze landgenote Isabelle Boost werd tweede met de tienjarige zwarte hengst Goron Toron Sir Sterling (v. Stedinger). De Belgische amazone kreeg van de jury een totale score van 71.294%. Ook de derde plaats ging naar Duitsland. Fabienne Lutkemeier behaalde met Fabregaz (v. Florestano) een totaal van 70.569%.

Op vier zagen we de Deense Anne Van Olst met Zidhane (v. Don Ruto) en op een gedeelde vijfde plaats zagen we twee Duitse amazones, Juliane Brunkhorst met Fuerstano (v. Fuerst Heinrich) en Stella-Charlott Roth met Rubin Action (v. Rohdiamant). De scores bij deze combinaties waren 70.137% en 69.451%.

Klik hier voor de resultaten.

Jan-Dirk Giesselman_Real Dancer 2_Lier (1)Isabelle Boost_Goron Toron Sir Sterling_LierIsabelle Boost_Goron Toron Sir Sterling_Lier (1)Fabienne Lutkemeier_Fabregaz_Lier