Isabell Werth bewijst zich opnieuw als dressuur koningin in Aken

Isabell Werth bewijst zich opnieuw als dressuur koningin in Aken
De Kür op muziek op het CDIO Aken viel zojuist ten prooi onder een staande ovatie aan Isabell Werth die hier met haar Emilio 107 (v. Ehrenpreis) weer helemaal herstelt lijkt te zijn van de haperingen die ze eerder deze week in hun proef hadden. Ze wonnen met overmacht met een score van 87.625%. Wel hadden ze een storing in de galopswissels.

De Amerikaanse Kasey Perry-Glass noteerde de tweede plaats in het zadel van Goerklintgaards Dublet (v. Diamond Hit) met een score van 85.205%. Haar landgenote Laura Graves en de KWPN-er Verdades (v. Florett As) noteerden de derde plaats en eindigden daarbij op een score van 85.085%.

De Deense Cathrine Dufour en haar Atterupgaards Cassidy-DWB (v. Caprimond) eindigden op de vierde plaats, voor Helen Langehanenberg met haar Damsey FRH (v. Dressage Royal) die vijfde werden.

Het beste Nederlandse resultaat kwam opnieuw van Emmelie Scholtens en haar KWPN-er Apache (v. Ub-40) die met een score van 78.625% zeker niet onverdienstelijk presteerden en op een elfde plaats eindigden.

Klik hier voor alle resultaten