Isabel Cool en Laura De Graeve grijpen goud op CDI Saumur

Isabel Cool en Laura De Graeve grijpen goud op CDI Saumur
In Saumur hebben de Belgische dressuuramazones Isabel Cool en Laura De Graeve elk een schitterende overwinning gegrepen. De Graeve deed dat in de CDI Young Riders Freestyle Test, Isabel Cool won de CDI3* GP Special.
QUICK RESULTS

  1. Isabel Cool - Aranco V

  2. Arnaud Serre - Ultrablue de Massa

  3. Charlotte Chalvignac - Lights of Londonderry


Cool stuurde haar Aranco naar de overwinning met 71,319%. Dat was bijna 0,3 procent meer dan haar Franse opvolger Arnaud Serre met Ultrablue de Massa. De rest van de top vijf ging ook naar Frankrijk; Charlotte Chalvignac werd derde met Lights of Londonderry, Nicole Favereau kon Ginsengue naar de vierde plaats sturen. Philippe Limousin en Rock'n Roll Star claimden plaats vijf.

Laura De Graeve won de CDIY Freestyle met Feuertanz. Ze scoorden 74,258% en versloegen zo de Nederlandse Coco Soffers met Formidable. De Britse Alexandra Hellings werd derde met Uvender V. De vierde plaats was ook voor ons land dankzij Suraya Hendrikx met Dear Friend, Laura Kuropatwa zorgde voor een Britse vijfde plaats.

Hendrikx werd overigens ook negende in de CDIOY Freestyle Test met haar Dear Friend, Zoe Kuintjes won deze proef voor Nederland met Primeval Brittsion.

Voor Jette De Jong en Ico vd Beekerheide was er een negende plaats in de CDIOP Freestyle. Shona Benner won voor Duitsland met Der Kleine Sunnyboy WE.

Klik hier voor alle resultaten.