Glock's Toto Jr. wint nu ook finale Isah Hengstencompetitie

Glock's Toto Jr. wint nu ook finale Isah Hengstencompetitie
Met een grote voorsprong begonnen Glock's Toto Jr. en zijn amazone Marieke van der Putten aan de finale van de Isah Hengstencompetitie in Nederland. Ook deze finale wisten ze te winnen met een grote voorsprong. Hiermee winnen ze zowel de finale als de competitie op L-niveau in het geheel.

Vanaf het begin was het al duidelijk dat de strijd tussen twee hengsten ging, Glock's Toto Jr. en Governor. Beide zijn dan ook nog eens halfbroers, ze zijn allebei Totilas-nakomelingen. Marieke van der Putten en Glock's Toto Jr. kregen in de finale een totale score van maar liefst 91 punten. Hierdoor kregen ze een totale score over heel de competitie van 361 punten. Adelinde Cornelissen en Governor kregen in de finale 85 punten en behaalden in totaal 335 punten. Op de derde plaats zien we Ferguson (v. Floriscount) uitgebracht door Kirsten Brouwer. Deze combinatie behaalde in de finale 84 punten en in totaal 328 punten.

Verder in de top vijf staan Gunner KS (v. Bellissimo M) onder het zadel bij Dana van Lierop met 82 punten in de finale en in totaal 323 punten en Guardian S (v. Bodyguard Moorland) gereden door Kim Koolen met 80 en 323 punten.

Klik hier voor de volledige uitslag.