Fassaert zegt af voor het BK deze week

Fassaert zegt af voor het BK deze week

Donderdag start in Meerdonk de vijfde editie van het Flanders Dressage Event op Stal Hulsterlo in Meerdonk. De organisatie geldt als een van de belangrijkste dressuurwedstrijden in ons land met onder meer de Belgische kampioenschappen voor seniors, juniors en young riders, de FDE Pony Challenge en drie cups in de lichte tour.


Voor de seniors betekent Flanders Dressage Event de laatste halte richting de Wereldruiterspelen die voor dressuur doorgaan in het voetbalstadion Stade d’Ornano in Caen.


Wie niet zal deelnemen aan het BK seniors, is Claudia Fassaert met Donnerfee. Na evaluatie van hun deelname aan het CHIO in Aken, heeft de technische omkadering in overleg met Claudia en de eigenaars van Donnerfee besloten om het voorbereidingstraject van Claudia en Donnerfee richting de WEG aan te passen. Deze aanpassing moet ertoe leiden dat deze combinatie, die al enkele jaren een vaste waarde is van het Belgische team, in optimale vorm aan de start kan verschijnen van de Wereldruiterspelen.


Ook zonder deelname van Claudia Fassaert zal het BK seniors ongetwijfeld een van de hoogtepunten worden van het Flanders Dressage Event. We wensen alle deelnemers bijzonder veel succes toe en dat de beste moge winnen!


Meer info op www.flanders-dressage-event.be.