Edward Gal en Glock's Zonik rijden naar fantastische zege bij internationaal debuut

Edward Gal en Glock's Zonik rijden naar fantastische zege bij internationaal debuut
In het Nederlandse Roosendaal werd zonet de CDI4* Grand Prix afgewerkt. In deze proef verschenen 28 internationale deelnemers in de ring. Er werd vooral uitgekeken naar het internationaal debuut van Edward Gal en Glock's Zonik (v. Blue Hors Zack).

De jury was zeker en vast overtuigd van het kunnen van Gal en de negenjarige hengst. Ze plaatste de combinatie unaniem op de eerste plaats met een totale score van 75.780%. Vooral de uitgestrekte draf werd goed gewaardeerd met enkele negens op het protocol. Bij het achteruit gaan, de overgang stap-passage en de wissels om de pas ging het even iets minder, maar dit hield het duo niet tegen om naar de overwinning te rijden.

De Zweedse Therese Nilshagen werd tweede met de zwarte hengst Dante Weltino OLD (v. Danone). Zij behaalden in totaal 73.600%. Jeannette Haazen en Dabanos D'o4 (v. Abanos) weten hun goede prestaties van in Compiegne verder te zetten in Roosendaal. Zij worden ditmaal derde met een score van 72.180%.

Verder in de top vijf zien we Daniel Pinto met Santurion De Massa (v. Munchhausen) en Mary Hanna met Calanna (v. Johnson). Zij behaalden respectievelijk 71.620% en 70.500%.

Klik hier voor de resultaten.