Dominique Mohimont en Nick Van Laer imponeren tijdens Dressuur Diepenbeek

Dominique Mohimont en Nick Van Laer imponeren tijdens Dressuur Diepenbeek
Het Afgelopen weekend reisden de nationale dressuur ruiters richting Diepenbeek. In de Prix St. Georges wist Gigi Van der Leest de jury's het meest te imponeren. Van der Leest en de 8-jarige KWPN-merrie, Evita B haalden een totaal van 70,395%.

Van der Leest nam zo een ruime voorsprong op Delphine Meiresonne met de Alabastro S.Extra -dochter, Diva Noir SVB. Meiresonne werd beloond voor haar optreden met 67,895% terwijl Nick Jacobs het podium afsloot in het zadel van Fairytale-Sun. De combinatie scoorde 64,671%.

Intermediaire I blijkt spannende strijd

In de Intermediaire I was het NIck Van Laer die de overwinning greep. Het bleek een spannende strijd waarbij Van Laer een nipte overwinning greep op Olympische amazone, Jorinde Verwimp. Nick Van Laer en Just A little Bit Krack vh Klaverhof (v. Tango) verzamelde in totaal 69,737%. Jorinde Verwimp volgde op de voet met onder het zadel Kastar Hof ter Zeedycke D'12 (v. Game Boy). Thibault Vandenberghe volgde op de derde plaats met Santiago Song. De combinatie scoorde 67,500%.

De Grand Prix zag slechts twee combinaties aan de start. Daarin nam Dominique Mohimont met Zephyr de overwinning met 64,550%. Mohimont nam ruim twee procent voorsprong op Michel Tecqmenne met Furst D-Lommersweiler Ewaldress, goed voor 62,150%.

Klik hier voor alle resultaten