Christine De Haes maakt haar favorietenrol waar op het provinciaal kampioenschap

Christine De Haes maakt haar favorietenrol waar op het provinciaal kampioenschap
Christine De Haes van LRV Moorsel Tervuren wint de klasse ZZ op de Provinciale dressuurdag die door LRV Vissenaken Glabbeek werd georganiseerd. Christine zat in het zadel van Fallujah van de Zelm (v. Rockefeller van de Zelm). Marleen Neirynck van LRV Nederokkerzeel reed met Valentina (v. Ferro) naar de tweede plaats. Birgit Ceuleers van LRV Kortenaken pakte met haar Dodena (v. Vivaldo) de eerste plaats in de klasse Zwaar 2. Ceuleers werd ook nog 3e met Rubintano van Hof Olympia. Emily Van De Goor en Argus eindigden op de 2e plaats.

In de klasse Zwaar 1 ging het goud naar LRV-Directeur Inge Vandael van LRV Kester met Umaik-TL (v. Metall). Nils Debo (Alonso) en Katarina De WItte (Dometi van Utsenaken) werden 2e en 3e.

In de klasse Midden 2 was het Inge Roggen die met haar Gigolo van den Bruel (v. Monteverdi) naar de provinciale titel reed. In Midden 1 was die eer weggelegd voor Nele Van den Bogaert (LRV Haacht) met Coco Chanel (v. Vivaldi). Melissa Grouwels (LRV Boutersem) en Armani (v. Argentinus) reden naar goud in de klasse L2. In de klasse Licht 1 was het goud voor Jullien Veulemans van de organiserende vereniging met Sidney.