Brons voor Belgisch Ponyteam in Saumur

Brons voor Belgisch Ponyteam in Saumur
De CDIO in Saumur kent ondertussen al alle winnaars van de landenwedstrijden. Na de Young Riders en Junioren gisteren, was het vandaag aan de pony's.

Ons landenteam wist een zeer sterke prestatie neer te zetten en werd derde. Yana Rynders wist de beste prestatie neer te zetten. Met Enzo Leco reed ze naar een totale score van 69.436%. Ze werd zo individueel ook nog achtste. Tahnee Meyssen kwam aan de start met Matcho D Van Prinsenhof's. Voor hun proef noteerden we een totale score van 68.436%. Ze werd zo individueel ook nog elfde. Demi Van Broeck en Caspar W reden naar 68.128%. Ze eindigden individueel op een dertiende plaats en bleven net Ann-Sophie Goethals en Timberland voor. Zij behaalden in totaal 68.051%.

De landenwedstrijd werd gewonnen door Duitsland en Nederland werd tweede. Ook individueel was de winst voor Duitsland. Tabea Schroer en Danilo 80 behaalden in totaal 74.462%. De Nederlandse Daphne Van Peperstraten werd tweede met Wonderful Girl. Zij kregen van de jury 74.103%. De Duitse Katharina Ottenwess en Mondsilber werden derde met 72.333%.

Klik hier voor de resultaten.