Birgit Ceuleers wint de ZZ bij LRV Tienen

Birgit Ceuleers wint de ZZ bij LRV Tienen
Vorig weekend gingen de dressuurwedstrijden van LRV weer van start! In Oud-Heverlee op de ruiterschool organiseerde de LRV Tienen haar concours en daar was het was het Birgit Ceuleers die met de winst ging lopen in klasse ZZ. Zij kwam er in de ring met Dodena, een nakomeling van Vivaldo en kreeg van de jury een totaal van 425 punten. Zij werd opgevolgd door Marleen Neirynck die met Valentina (v. Ferro 87.151) reed en van de jury 400 punten kreeg. De derde in de ring was Sofie Vergaelen uit Meise-Wolvertem die van de jury 391 punten kreeg met haar paard Don Joaquino Ballante (v. Dancier).

In Zwaar 2 kreeg Lily Vansweevelt een totaal van 451 met haar paard J'Adore van den Bruel (v. Vivialdi) wat haar naar de eerste plaats bracht. Inge Vandael kwam op de tweede plaats te staan met Umaik-TL (v. Metall) die van de jury 421 punten. De top drie werd aangevuld door Bruno Coppin uit Geetbets. Hij kreeg 415 punten met onder het zadel Iena W (v. Griseldi).

Sofie Winnepenninckx van LRV Haacht pakte de overwinning in Zwaar 1. Ze kwam in de ring met Deus v. Eglegem (v. D'amour) en kreeg 200 punten van de jury. Ze werd opgevolgd door Sara Nagels die reed met Endesi (v. San Remo) met een totaal van 199 punten. Nele van den Bogaert kreeg ook 199 punten wat zorgde voor een ex-aequo op de tweede plaats met haar Coco Chanel (v. Vivaldi).

Bij Midden 2 was er een top drie van amazones van LRV Tienen, op de eerste plaats kwam Hanne Dehou met Rhune van de Perre (v. Rubio) die met een totaal van 171 punten de winst nam. Stephanie Flaming kwam op de tweede plaats met Travel (v. Obilisk) met een totaal van 170 punten. Hilde Verhoeven eindigde met D'light (v. Donnerwind) op de derde plaats met een totaal van 156 punten.

Ellen Vanderhaeghen van LRV Affligem won in de klasse midden 1 met Domenika (v. Escuro), ze kreeg een totaal van 201 punten. Sarah Leemans kreeg 200 punten met Mojito van't Koolhof (v. Oscar) en de top drie werd aangevuld door Nell Dumortier die onder het zadel Wonderboy (v. Donnerschlag) had en kreeg een totaal van 199 punten.

Bij licht 2 waren er twee ringen, in de ene ring was het Melissa Grouwels die met Haakon van Koekshof (v. Sierappel) naar de eerste plaats ging en een totaal kreeg van 206 punten. Julie Verluyten volgde haar op met Energy van het Broekdal (v. Pavarotti v/de Helle) en kreeg een totaal van 183 punten. Riece Meskens kwam op de derde plaats te staan met Chivago (v. Charming) met een totaal van 179 punten.

In de andere ring was het Liesbeth Zwarts dat op de eerste plaats kwam staan met L'amour van't Welingerveld (v. Royal Dance) en kreeg een totaal van 211 punten. Zij werd gevolgd door Jullien Veulemans van Vissenaken met Sydney (v. Kimberley) met een totaal van 208 punten. Koen Horckmans kwam op de derde plaats te staan met Cemmie (v. Florenco) met een totaal van 205 punten.

Licht 1 (ring 1):

  1. Veerke De Kock - Show Time SVB Z

  2. Lotte Pauwels - Toine

  3. Melissa Veulemans - Kascada de Bornival


Licht 1 (ring 2):

  1. Eline Segers - Britt van het Bladerenkwartier

  2. Steve Verheyden - Darsco van't Russellhof

  3. Leslie Vanzavelberg - Khadmos de Mars


Beginnelingen 2:

  1. Louise Mathues - Huyana vanheti Z

  2. Luna Gutierrez - Dgyloulou v/d Claevervallei

  3. Evelien Nolmans - Top Garcia


Beginnelingen 1:

  1. Sarah Vrancken - Hero

  2. Femke Depre - Cupido

  3. Louise Mathues - Winnetoe


Klik hier voor alle resultaten.