Bijna volledig Belgische top vijf in Freestyle Le Mans

Bijna volledig Belgische top vijf in Freestyle Le Mans
De Belgische dressuurruiters blijven het erg goed doen in Le Mans. Nadat Francoise Hologne-Joux er al in slaagde op een proef op haar naam te schrijven, is dit vandaag ook Domien Michiels gelukt. Hij won de CDI2* Freestyle en zette daarmee een mooie Belgische prestatie neer. Maar dat was nog niet alles, de volledige top drie kleurde in onze nationale driekleur.

De eerste plaats ging dus naar Domien Michiels. Met Intermezzo van het Meerdaalhof, reed hij een keurige proef die door de jury met een totaal van 73,025% beloond werd. Francoise Hologne-Joux nam de tweede plaats voor haar rekening. Samen met Warhol behaalde ze een mooie totaalscore van 72,650%. Tess Mertens vervolledigde het podium met Zaniro. Hun proef werd door de jury met een mooie 71,800% beloond.

Natalie Kayal en Day Dream eindigde op de vierde plaats met Homerun. Achter hun naam werd en totaal van 71,600% genoteerd. Lien Peeters en Day Dream maakte het Belgische feestje compleet. Zij eindigden op de vijfde plaats met een totaal van 71,425%.

Klik hier voor de resultaten