Belgisch team Para-equestrian dressage pakt brons tijdens CPEDI 3* in Waregem

Belgisch team Para-equestrian dressage pakt brons tijdens CPEDI 3* in Waregem
Dit weekend heeft onze Belgische team tijdens de CPEDI 3* in Waregem een schitterende derde plaats bemachtigd tijdens de Nations Cup met 425,83 punten. Denemarken pakte de eerste plaats gevolgd door Groot-Brittannië. De Paralympische spelen van Tokio komen nu wel heel dichtbij voor ons team.

Het Belgische team werd vertegenwoordigd door:
Van looveren Eveline -Feleva
Ciska Vermeulen – Rohmeo
Kevin van Ham – Eros van ons heem
Manon Claeys – San Dior 2

RESULTATEN TEAM

Manon Claeys werd uitgeroepen tot beste Belgische ruiter van dit tornooi, zij behaald verschillende schitterende resultaten met haar trouwe 10-jarige ruin San Dior 2 aan haar zijde. Zoals een eerste plaats tijden de grade 4 teamtest op vrijdag met een score van 73,725%, een eerste plaats tijdens de grade 4 individuele test met 73,659 en tweede plaats tijdens de Freestyle Grade 4 met een score van 73.655%.

Onze andere landgenoten behaalden ook verschillende mooie resultaten, zoals een top drie voor Vermeulen Ciska met Rohmeo en Dekeyzer Ulricke met Cleverboy van d’Abelendre tijdens de Grade 5 teamtest en een 8ste plaats voor Kevin Van Ham.

Ook tijdens de Grade 5 individuele test, lieten onze landgenoten van zich horen, daar vinden we Ciska, Ulricke en kevin allemaal in de top 5 terug.
Botger Diana haalde een derde plaats met Zario R tijden de Grade 3 individueel

ALLE RESULTATEN