Annelies Van Looveren maakt favorietenrol waar op het provinciaal kampioenschap

Annelies Van Looveren maakt favorietenrol waar op het provinciaal kampioenschap
Vorige zondag vond de Provinciale Dressuurdag van Antwerpen plaats. De beste ruiters en amazones kwamen aan de start en streden om de provinciale titels.

In de reeks ZZ was het Annelies Van Looveren van LRV Meerhout die haar favorietenrol waarmaakte en de overwinning behaalde. Met Gravin Van 'T Gestelhof wist ze zowel in de voormiddag als in namiddag te winnen en zo behaalde ze een totale score van 420 punten. Tessa Fonken van LRV Weelde Ravels werd tweede met Alpe D'Huez. Brons was voor Stijn Rombouts van LRV Sint Lenaarts en Sir Thatch.

Lore Van Den Bergh van LRV Wuustwezel werd Provinciaal Kampioen met Adonde in de klasse Z2. Ze behaalde in totaal 414 punten en bleef zo Tinne Van Den Kerkhof van LRV Turnhout voor. Deze amazone werd zowel tweede als derde. Zilver behaalde ze met Starlight en brons met Ferre.

In de klasse Z1 mocht Senne Goris van LRV Arendonk het kampioenenlint mee naar huis nemen. Met Widow's Kiss RDS wist hij deze overwinning te behalen. Hij werd zowel in de voormiddag als in de namiddag eerste en kreeg zo een totaal van 437 punten. De tweede plaats was voor Kris Daems van LRV Poppel en Cavalli. Maarten Aerts van LRV Herselt zagen we terug op een derde plaats met Sandeman van de Zandzee.

Nathalie Boschmans van LRV Westerlo zegevierde in de M2 met Gentle-Rowa Van 'T Dijkhof. In de M1 ging de overwinning naar Lotte Nestor van LRV Koningshooikt en Jazz of Ballmore.