Virginie Thonon wint CSI3* Grote Prijs Bonheiden

Virginie Thonon wint CSI3* Grote Prijs Bonheiden

De spanning was te snijden in de herkansing van de 1.50m CSI3* Grote Prijs van Bonheiden. Twaalf combinaties kwamen aan de start van het verkort parcours. De Belgen regeerden de ranking. Daarbij sprong Virginie Thonon naar winst.


QUICK RESULTS
1. Virginie Thonon - High Tech Vy de Septon 
2.Maxime Harmegnies - Easy Boy
3. Dieter Vermeiren - Kingston Town 111 Z


Eerste aan de start in de herkansing was Thibeau Spits met zijn vertrouwde 10-jarige Bamako de Muze-merrie, Bellissimo Z. Het duo reed een krappe tijd van  38,07 seconden maar tikte één balk uit de lepels. 

Maxime Harmegnies liet het hout in de staanders en stopte de chrono op 39,48 seconden. Samen met Easy Boy (Tangelo vd Zuuthoeve) sprong Harmegnies naar de winst. Het paar bleef voor op Dieter Vermeiren met onder het zadel de 11-jarige Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof).

Laatste aan de start, Virginie Thonon waagde haar kans op de winst en wist uiteindelijk de tijde te verbeteren. Thonon loodste haar High Tech  Vy de Septon (Del Piero P&B) foutloos naar de winst in 39,11 seconden. 

Net buiten het podium sprong Georgia Tame met Jeff ten Halven (Toulon) foutloos naar de vierde plek voor Tiffany Foster met onder het zadel Figor (Querly-Elvis).

Uitslag

F. ACP