Domien Michiels scoort in Grand Prix Freestyle Fontainebleau!

Domien Michiels scoort in Grand Prix Freestyle Fontainebleau!

In Fontainebleau heeft de Britse amazone, Charlotte Fry - na een tweede plaats in de Grand Prix - de Grand Prix Freestyle op naam geschreven. De Britse reed met haar KWPN-hengst, Everdale (Lord Leatherdale) net niet naar een unanieme zege. Voor België volgde Domien Michiels in de prijzen!

Na een tweede plaats gisteren in de Grand Prix wist Charlotte Fry vandaag de Grand Prix Freestyle op haar naam te schrijven. Met Everdale won zij deze proef dankzij een score van 82,340 %. Daarmee deden zij beter dan de winnaars van gisteren, Emmelie Scholtens en Indian Rock (Apache), die op 81,815 % eindigden. De Nederlandse werd door de Deense Susanne Baarup op de eerste plaats gezet.  Pauline Basquin en Sertorius de Rima Z Ifce (Sandro Hit) werden derde met 79,890 %.

Domien Michiels en de BWP'er Intermezzo van het Meerdaalhof, die deze maand schitteren op de cover van EquiTime dankzij hun Wereldbeker overwinning in Stockholm, zorgden voor de beste Belgische klassering. Van de drie landgenoten die aan de start verschenen behaalden zij een achtste plaats met 75,780 %. Charlotte Defalque en Botticelli werden negende (75,145 %) voor Larissa Pauluis en Flambeau die op een tiende plaats (74,555 %) eindigden.

Klik hier voor de uitslag.