Dirk Demeersman, Caro Baerts en Kyle Cuypers winnen in Gold League Hasselt

Dirk Demeersman, Caro Baerts en Kyle Cuypers winnen in Gold League Hasselt

De nationale Gold League competitie in Hasselt begon op donderdag met prachtige overwinningen van Dirk Demeersman, Caro Baerts en Kyle Cuypers. 

1,40m

Dirk Demeersman bewees zich heer en meester van de 60 deelnemers in deze proef met Justice vh Reigershof (Clinton). In 74,71 seconden won het duo deze proef rechtstreeks op tijd. Harrie Smolders en Corrada (Oklund) volgden als tweede in 75,36 seconden, een kleine kwart seconde sneller dan Chloe Winchester met Arco d'Obercourt (Darco). Dimitry Noterman en Bacardi-Rhum de Muze (Kannan) grepen de vierde plaats. De vijfde positie ging naar Petronella Anderson met Pironella. 

1,30m

In deze rubriek ging de overwinning naar Caro Baerts met Mielano van Meyershof Z (Mylord Carthago) in 31,01 seconden. Een seconde meer leverde Kyle Cuypers en Mystic Lady van 't Buxushof (Toulon) hier de tweede plaats op, Mike Van Olst stuurde Je t'Aime Non Stop (Non Stop) naar de derde plaats. Gilles Thomas werd vierde met Caretina, Kim Thiry greep de vijfde plaats. 

1,20m

Hier kon Kyle Cuypers met zijn Mystic Lady winnen. In 30,83 seconden bewezen ze zich bijna een seconde sneller dan Edwin Franco met Fureina (Arthos R), Johnny Stevens en Evico (Cicero Z van Paemel) grepen de derde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.