Dimme D'Haese vindt het podium in Lummen

Dimme D'Haese vindt het podium in Lummen

De 2* competitie van Lummen ging deze ochtend van start met de 1.40m rubriek. Daar was Dimme D'Haese de beste Belg met brons. Bij de jonge paarden zorgde Catherine Gustin voor een Belgische overwinning.

In de 2* rubriek kon de winst niet in België gehouden worden. Dimme D'Haese zorgde desondanks wel voor Belgisch kleur op het podium en werd derde met Next Funky de Muze (v. Elvis ter Putte). Op vier volgde Aurelie Deloof in het zadel van Ito (v. Marius Claudius). De vijfde plaats ging naar Dries Dekkers met Agnes (v. Algot 1182). De overwinning kwam op naam van de Ier Jason Foley, hij reed Warriors Glory (v. Warrior). Op twee volgde de Britse Emma Stoker met Daisy (v. Connor). 

Catherine Gustin zorgt voor Belgische overwinning bij jonge paarden

Op de andere piste weerklonk de Brabançonne wel! Catherine Gustin reed de zesjarige Lily-Rose JT De La Limite Z (v. Luigi d'Eclipse) naar de overwinning. Hier greep Dries Dekkers het zilver in het zadel van D&J Idefix (v. D&J Havanna). De Britse Emma Stoker ging met het brons aan de haal op Comme Ci Comme Ca. Arno Boon werd vierde met Deja Vu van de Hoge Weide Z (v. Dominator 2000 Z), voor Frederik Dekens en Chastain MS (v. Casall ASK). 

Op zes zagen we de beste vijfjarige, namelijk Samiro (v. Chilli Willi) onder Jeremy Cassera.

Uitslagen