Dimme D'Haese start met Belgische winst in Deurne

Dimme D'Haese start met Belgische winst in Deurne

In Deurne heeft Dimme D'Haese de ochtend goed ingezet. De Belgische springruiter snelde bij Green Valley Estate naar de eerste winst van de dag. In de 1.35m internationale rubriek  won D'Haese met de 11-jarige Empress Eh Z.

Het duo was bijna drie seconden sneller dan lokaal duo, Logan Fiechter met onder het zadel E Hoodstock Z. Fiechter en de 10-jarige ruin verwezen Edoardo Alain Dubois met de KWPN-merrie, Iberlina (Vittorio) naar de derde plek.

Het paar werd opgevolgd door Eveliina Talvio met haar eigen New Yorker T (Casiro 3) op vier en Maikel van der Vleuten met Snoes (Clarimo) op vijf. Eveneens in de top tien stelde Marthe Heudens zich met Ombre Van 't Zorgvliet (Emerald) op op de achtste plaats terwijl Jens Filippusson met Boebka vh Marienshof  Z (Balou du Rouet) naar de tiende plek sprong.

Julie De Pelsmaeker springt in de prijzen

In de aansluitende 1.30m proef snelde Julie De Pelsmaeker in de prijzen. De Belgische amazone loodste haar Princess Dalou H foutloos naar de zevende plaats. Proefwinst kwam op naam van de Britse amazone, Zoe Potter met onder het zadel de dochter van Mylord Carthago*HN, My Lady.

Uitslag