Dimme d'Haese schittert op het podium in CSI1* Grand Prix van Knokke

Dimme d'Haese schittert op het podium in CSI1* Grand Prix van Knokke

In Knokke werd zonet de eerste Grand Prix van het weekend gesprongen. De winst was voor Amerika: Julie Welles kon dankzij een pijlsnelle barrage in het zadel van Caelle (v. Clinton) de overwinning in de wacht slepen. 

Faustine Laferrerie en Copacabana of the Paddocks Z (v. Coriano) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en stopten de chrono na 38,24 seconden. Dimme d'Haese zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij reed No Blesse van't Roosakker (v. Echo van't Spieveld) in 41,24 seconden naar de derde plaats.

Julie Kristoffersen (Dutchy) en Evelyne Putters (Meluso PS) volgden op plaatsen vier en vijf.

Andere Belgische klasseringen kwamen van Christophe Boden (Zuckersues d'Argilla), Josephine Lepage (Jacintha vh Kriekenhof) en Filip Lacus (I'm Special's Son JPP). 

Klik hier voor de resultaten

In hey 1m45 van de CSI3* competitie was Christophe Vanderhasselt de beste Belg. Hij rekende op Pikap de Muze Z (v. Ponsee V) om in 35,30 seconden een foutloze ronde te springen.

De overwinning was hier voor Chloe Aston. Zij reed Flavie van de Helle (v. Carlow van de Helle) in 33,34 seconden naar de overwinning. Sienna Charles (Havanna M) en Matthew Sampson (Harley D) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor de resultaten