Dieter Vermeiren en Bart Anthonissen zorgen voor Belgische successen in Bonheiden

Dieter Vermeiren en Bart Anthonissen zorgen voor Belgische successen in Bonheiden

Op de slotdag van de internationale CSI3* Bonheiden hebben de jonge paarden de eerste parcours achter de rug. Bij de vijfjarigen zette Bart Anthonissen zijn winning streak verder met een overwinning. Robinson Maupiler overwon bij de zesjarigen.

De eerste overwinning van de dag kwam op naam van Bart Anthonissen met de 5-jarige Oranje Juice Castanoo (Apple Juice). Van de vier combinaties aan de start in de barrage wisten er twee het parcours foutloos af te werken. Odile Gierech volgde zo op de tweede plek met onder het zadel Centador (Centadel). 

Lieven Devos' pupil, Jaehee Jun vervolledigde het podium met de Kannan-merrie, Gentil EB. Jolien Maenhaut volgde op de vierde plek met No Limit van Schore Z (Numero Uno).

Dieter Vermeiren bij de zesjarigen

Bij de zesjarigen overwon Robinson Maupiler met de Chacco-Blue-merrie, Chadora Lady. Het paar bleef als enige foutloos onder de 36 seconden en wist zo Piet Raijmakers Jr van de overwinning te houden. Samen met R. Das' gefokte I'm Specialized Z (I M Special de Muze) bleef de Nederlander Dieter Vermeiren met I'm Couman vh VEnushof Z (Indoktro-K Van 't Kattenheye).

Vicky Van de Poel volgde op de vierde plek met Nona van de Zandhoeve.

Alle resultaten