Danny Van Es kaapt overwinningen weg in het Warredal

Danny Van Es kaapt overwinningen weg in het Warredal

Danny Van Es heeft zich het voorbije weekend als de grote winnaar bewezen in het Limburgse Warredal. Op zaterdag werden de hoogste proeven verreden tot 1,35m hoogte. 

1,35m

Danny Van Es claimde deze hoogste proef met Hamilton in 22,816 seconden. Jens Thys zette de achtervolging in met Cadeau, maar werd tweede in 23,361 seconden. Yannick Hendrikx werd derde met Anna Hoeve's Goodtime in een tijd van 23,409 seconden. Jan Vanalken werd vierde met Mousse, Jake Aston stuurde Crack des Pres naar de vijfde plaats. 

1,25m

Ook hier claimde Van Es de eerste plaats, eveneens met Hamilton. In 29,396 seconden troefde hij opnieuw Jens Thys af. Hij vertrouwde deze keer op Kaiser. Joey Alberti finishte als derde met Baltic Love in 32,202 seconden. Ylona Thijs en Patrick Jonkmans werkten de top vijf af. 

1,15m

Tom Moris slaagde er in deze proef in om Danny Van Es naar de tweede plaats te verwijzen. Met Brenda was hij een halve seconde sneller dan Van Es met Go For It. Emmy Gradussen werd derde met Levelly. 

6 yo

In de competitie voor Jonge Paarden op vrijdag werd de hoogste proef, die voor zesjarige paarden, gewonnen door Gert-Jan Hubrechts met Natalie K. Joey Alberti reed Levinia WZ naar de tweede plaats, Gaj Riossa en Golden Girl werden derde. 

Klik hier voor alle resultaten.