Danny Van Es domineert podium in hoofdrubriek van Breugelhoeve

Danny Van Es domineert podium in hoofdrubriek van Breugelhoeve

In Peer vormde manege Breugelhoeve het toneel voor heel wat regionale ruiters afgelopen weekend. Tijdens de Winterwerking werd het hoofdnummer er gewonnen door Danny Van Es. Hij scoorde naast een eerste, ook een tweede plaats. In de 1.20m én in de 1.10m proef was het wederom Danny die de ereronde mocht leiden. Zoontje Xander Van Es reed naar de overwinning in de 90cm. 

In de 1.30m proef reed Danny Van Es met Hamilton (v. Contact vd Heffinck) naar de overwinning in een razendsnelle tijd van 29, 30 seconden. Hiermee klopte hij zijn eigen tijd met Cobolensky Z (v. Cornet) net niet. Met deze schimmelhengst reed hij  in 33,04 seconden naar de tweede plaats. Kim Couwenberg en Jingle Bells ac (v. Cicer) vervolledigde het podium met een tijd van 36,35 seconden. 

Lars Demeersman (Lambick vd Vlindervallei) werd vierde. Yentl Desmare (Papillon) volgde op vijf. 

Klik hier voor de resultaten. 

De ruin Hamilton bleek in goede vorm te zijn want ook in de 1.20m proef stuurde Danny Van Es hem naar de eerste plaats. Het duo noteerde de winnende tijd van 25,58 seconden. Katrien Verbeeck en Choclatina Z (v. Cadencen van 't Gelutt Z) werd tweede met een tijd van 28,53 seconden. Lisa Ceunen vervolledigde het podium met Cabris van het Ringboomhof Z in een tijd van 29,16 seconden. 

Lars Demeersman (Helena d'Hyrencourt) werd vierde. Evelien Dekkers (Latina) volgde op de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.