Daniel Deusser: "In de ring is Casallvano een erg verlegen paard"

Daniel Deusser: "In de ring is Casallvano een erg verlegen paard"

Daniel Deusser schreef gisteren het hoofdnummer van Den Bosch op zijn naam. Hij rekende hiervoor op Casallvano. Na afloop vertelde hij: "Eigenlijk is hij een beetje verlegen". 

"Ik was vooral verbaasd dat er zo veel foutloze rondes waren. Het was immer geen makkelijk parcours. In de barrage was het mijn bedoeling om vol voor de winst te gaan. Ik moet zeggen dat alles wat ik probeerde erg goed lukte, dus natuurlijk kan ik enkel maar tevreden zijn over mijn prestatie van deze avond". 

"Casallvano is een paard met erg veel vermogen. Hij is echter wat verlegen als hij de ring inkomt maar dat is soms ook een voordeel aangezien hij erg voorzichtig wil zijn. Hij is een erg snel paard maar de laatste weken lukten mijn draaien niet helemaal zoals ik ze wilde bij hem. Vandaag was dat dus wel het geval en ik ben dan ook erg trots op hem". 

"Het is mijn plan om Tobago in de Grand Prix aan de start te brengen. Hij is de laatste weken in topvorm zoals zijn resultaten in Wellington bewijzen. Ik hoop dat hij zondag opnieuw bij de les zal zijn".


Bron:Persbericht