Daniel Dasslers Con Spirit vanaf nu DSP Con Spirit

Daniel Dasslers Con Spirit vanaf nu DSP Con Spirit


De sprinruiter Daniel Dassler uit Buchenberg mag zich verheugen over een nieuwe onderscheiding voor zijn tophengst Con Spirit. Voor uitstekende prestaties in de internationale springsport tot 5* krijgt zijn grijze hengst, die tot over de grenzen van Duitsland bekend is, nu het achtervoegsel DSP.


Alleen paarden met een eigen bijzondere prestatie worden opgenomen in de rangen van de Duitse sportpaarden en krijgen het voorvoegsel DSP. Naast de zoon van Con Spirit, DSP Cuba Libre, die ook zeer succesvol is in de springsport, draagt ook Simone Blum's Wereldkampioensmerrie DSP Alice deze eervolle titel.

Na in 2019 tot Master Springhengst te zijn gekozen, is dit nu weer een grote onderscheiding, niet alleen voor de ruiter en de eigenaar van DSP Con Spirit, maar ook voor het EU-fokstation dat behoort tot het landgoed Buchenhof. Hier zal de uitzonderlijke atleet DSP Con Spirit, die ook bij internationaal gerenommeerde fokkers in trek is, het komende fokseizoen als topvererver beschikbaar zijn voor alle geïnteresseerde fokkers.

Bron: Persbericht