Daisy Bruyninx heer en meester in Cyclus Gesves

Daisy Bruyninx heer en meester in Cyclus Gesves

In Gesves stond afgelopen weekend de Cyclus op het programma. In de rubriek voor 7-jarige paarden ging de overwinning naar Daisy Bruyninx. Zij rekende op Ascalvara de Bo Z (v; Asca Z x Calvaro Z, f. Bormans) om in 27,44 seconden een foutloze ronde te springen. 

Bert Panneels volgde met Ogina vd Bisschop (v. Vigo d'Arsouilles x Lys de Darmen) op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 27,96 seconden. Laurent de Thirion en I'Am Star du Long Chene Z (v. I Am Moerhoeve's Star x Ohio vd Padenborre, f. Mambour) om in 28,25 seconden een foutloze ronde te springen. 

Logan Leemans (Olympic vd Padenborre) en Geert Adriaensen (Cuzano Z) vervolledigden de top vijf. 

In het tweede deel van de 6-jarige paarden reden Wim Vinckx naar de overwinning. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van D-Isci van de Kattevennen Z (v. Darco x Carthago Z, f. Spronken) en klokte af in 30,59 seconden. Tim van den Broeck nam zowel de tweede (Zoe K van't Kattenheye Z) als de derde (Parfait vh Schaeck) vervolledigden de top drie.

Wim Vinckx (Hadewyn van't Ravennest) en Jordy Oostvogels (Pimpernel II van de Ceulshaegen) vervolledigden de top vijf. 

In het eerste deel van de 6-jarige paarden reed Pedro Nolasco naar de overwinning. Hij reed Kan Da Ter Spelonck Z (v. Kannan) foutloos rond in 30,92 seconden. Pieter van den Bergh reed naar de tweede (Pedro van't Vennehof) en derde (Judine van de Kapel) plaats.

Bertrand Genin (Jadis du Ry Ternel) en Steven Vermeir (Autreau Ns z) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten