CSI Opglabbeek: Emilie Conter en Celine Schoonbroodt- De Azevedo zorgen voor girl power in Youngster Tour finale

CSI Opglabbeek: Emilie Conter en Celine Schoonbroodt- De Azevedo zorgen voor girl power in Youngster Tour finale

In Sentower Park is het bijna tijd voor de Grand Prix maar in afwachting daarvan werd alvast de finale voor 7- en 8-jarige paarden gesprongen. De overwinning was voor Donald Whitaker. Hij rekende op Eireann Lvs Z (v. Emerald x Clinton, f. Lissava) om in 37,32 seconden een foutloze ronde te springen. 

Giulia Martinengo Marquet en Jotage B (v. Denzel van't Meulenhof x Verdi TN, f. Bakker) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 38,23 seconden. De beste Belgische prestatie kwam van Emilie Conter. Zij rekende op Outrageous Charmer (v. Presley Bou x Cumano BD) om in 39,63 seconden een foutloze ronde te springen. 

Julia Dallamano (Coeur de Prem Z) en Petronella Andersson (Opaline de W&S) vervolledigden de top vijf. 

Celine Schoonbroodt-De Azevedo (Conmitage) eindigden op de zesde plaats. Voor Zoe Conter (Olana van't Kruis) was er een tiende plaats. 

CSI1* 1m25

In het 1m25 reed Julia Dallamano naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Valeriane de Moyon (v. Calypso de Moyon) een foutloze ronde springen in 41,87 seconden. Paulien Schepers en Gaminka MB (v. Cantoblanco) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en klokten af in 42,54 seconden. Ana Eliza Aguiar Ramos (Edwina Imperio Egipcio) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 44,88 seconden. 

Wilm Vermeir (Kraque Boom d'Avifauna Z) en Michaela Tomlinson (Birmena) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Kelly Vandousselaere (Jumping Star SL) viel niet buiten de top vijf op de zesde plaats.

Klik hier voor alle resultaten