CSI Oliva: Familie Vereecke sterk aan zet in Gold competitie

CSI Oliva: Familie Vereecke sterk aan zet in Gold competitie

In Oliva wordt er nog steeds op internationaal niveau gesprongen. De rankingrubriek staat later vanmiddag nog op het programma maar in afwachting daarvan werden er al verschillende andere rubrieken gesprongen. In het 1m40 van de Gold competitie reed Andres Vereecke op het podium. In het zadel van Halima van het Bonte Hof Z (v. Hos d'O) kon hij een foutloze ronde springen in 68,69 seconden. Dat leverde hem de tweede plaats op. 

Koen Vereecke kon zich in deze rubriek op de vierde plaats klasseren. Hij reed Aramis van't Leeuwerikenhof Z (v. Aimar) foutloos rond in 73,36 seconden. Voor Emilie Conter en Gucci Musterd (v. Baloubet du Rouet) was er een zevende plaats na een foutloze ronde in 78,94 seconden. 

Deze ochtend verzekerden Emilie Conter en Julie de Pelsmaeker Belgische girlpower in het 1m35 van de Gold competitie. Conter reed Hiteck (v. Heartbeat) in 76,57 seconden naar de veertiende plaats, voor Julie de Pelsmaeker en Ohlala van't Gelutt (v. Thunder vd Zuuthoeve) was er een zestiende plaats.

In het 1m30 van de Bronze competitie was Danny Stappaerts de beste Belg. In het zadel van Stash 3 Z (v. Stakkato) sprong hij een foutloze ronde in 62,87 seconden. Dat leverde hem de tweede plaats op. Jean de Grande en Kumi Star vd Schelpenhoeve (v. Nonstop) konden zich op de tiende plaats klasseren. 

In de kwalificatie van de Silver Grand Prix reed Joy Demuynck naar het zilver. In het zadel van Urbin Manciais (v. Kashmir van Schuttershof) sprong ze een foutloze ronde in 69,21 seconden. Nicola Philippaerts en Mr Uno-K van't Kattenheye (v. Numero Uno) konden zich ook klasseren.

Klik hier voor de resultaten