CSI Oliva: Brons voor de Boeck in Bronze Tour Final

CSI Oliva: Brons voor de Boeck in Bronze Tour Final

In Oliva werden er deze ochtend al verschillende rubrieken gesprongen. In de finale van de Bronze Tour ging de overwinning naar Anna Power. Zij reed Tahiclaud (v. Kashmir van Schuttershof) foutloos naar de finish in 33,82 seconden. 

Hiermee bleef ze Theo Chulia Leduc en Petit Chateau (v. Dady Cool) die op de tweede plaats eindigden. Het duo sprong een foutloze barrage en finishten in 34,49 seconden. Kasper de Boeck was met Ildivo de beste Belg. De Boeck sprong een foutloze ronde en klokte af in 34,91 seconden. 

Diana Marsa Lafarge (Quidamme) en Fabienne Daigneux-Lange (Fringant du Calvaire) eindigden op plaatsen vier en vijf.

GOLD 1m40

In het 1m40 van de GOLD competitie reed Kim Emmen naar de overwinning. Zij rekende op Cordouan Fontanel (v. Kannan) om in 54,98 seconden naar de finish te rijden. Richard Howley en Fame (v. Harley) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 56,50 seconden. Michael Pender en Hhs Fortune (v. Catoki) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 56,77 seconden. 

Alexander Butler (Gaston d'Ecaussinnes) en Dennis van de Brink (Frasier) volgden op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten