Corona-blog met Audrey De Bock: "Miu sprong vandaag naar de derde plaats"

Corona-blog met Audrey De Bock: "Miu sprong vandaag naar de derde plaats"
Deze week was Audrey De Bock onze gastblogster van dienst. Vandaag geeft ze ons voor de laatste keer een inkijk in haar Corona-leven! 

Hey,

De laatste blog vandaag! Onze dag start vroeg, om 6u20 op stal om de paarden klaar te maken voor op wedstrijd te gaan. Eerst maken we terug een tussenstop bij Els om een merrie te laten spoelen van Qannando. Daarna vertrekken we richting Azelhof.

Op weg naar daar krijgen we telefoon dat we een embryo hebben, yes! Mama is thuisgebleven om de stallen te doen en de embryo weg te voeren. Het is altijd leuk als je thuiskomt van op wedstrijd en thuis is alles al gedaan (danku mama) 😊

Op wedstrijd hebben we 4 paarden mee. Mijn papa rijdt met Odin van ‘t Merelsnest (6-jarige halfbroer van Glasgow), Ho-Chi (7-jarige Toulon x Sam R) en Nutellah C&DB (7-jarige Inshallah x Toulon) en ik rijd natuurlijk met Miu Miu! Michel (de mede-eigenaar van Nutellah) is mee om ons te helpen.

Ho-Chi sprong twee keer foutloos en Odin en Nutellah kregen allebei een pechfout. Ons prijsbeest Miu was derde in 1m20 en kreeg een foutje in 1m30, maar ze sprong heel goed dus ik ben een tevreden ruiter 😁

Bedankt om deze week mijn blog te lezen en tot op een of andere wedstrijd waarschijnlijk! 😉

Groetjes, Audrey