Constant van Paesschen wint op Gold competitie Oliva

Constant van Paesschen wint op Gold competitie Oliva

In Oliva wordt er druk op twee pistes gesprongen. Het 1m40 van de Gold competitie werd net verreden en de winst ging naar Constant van Paesschen. Hij reed Lester IX (v. Lord Pezi) foutloos doorheen de tweede fase in 22,81 seconden. 

Gerrit Nieberg volgde met Quibelle de La Coeur (v. Quincy Jones) op de tweede plaats. Het duo kon de nul behouden en finishte in 23,27 seconden. Jérôme Guery eindigde ook op het podium. Hij rekende op Garfield de Tiji des Templiers (v. Quasimodo Z) om in 23,33 seconden een foutloze ronde te springen. 

De top vijf werd vervolledigd door Axel van Colen (Veyron) en Bronislav Chudyba (Liston Achterhoek). Guery eindigde naast de derde ook op de zevende plaats. Dit keer zadelde hij Eldorado Wp Z (v. Eldorado vd Zeshoek) om in 23,91 seconden een foutloze ronde te springen. 

1m25 Silver

In het 1m25 van de Silver competitie ging de winst naar Marcelino Berretta Salcedo. Hij rekende op Kamaico van de Hazahoeve om in 63,24 seconden een foutloze ronde te springen. Kyujin Lee en Olivia La Sweet (v. Oklund) eindigden op de tweede plaats. Ze lieten het hout onaangeroerd en finishten in 65,09 seconden. Pilar Lucrecia Cordon vervolledigde de top vijf in het zadel van Grand Cru vd Rozenberg (v. Malito de Reve).

Virginie Thonon (Cellestino) en Patrick van der Schans (AS Damascene) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten