Constant Van Paesschen: "Het spelletje heeft lang genoeg geduurd"

Constant Van Paesschen: "Het spelletje heeft lang genoeg geduurd"

Constant Van Paeschen scoorde afgelopen weekend goed in Sentower Park, hij kon tijdens het 1m45 rubriek de tweede plaats bemachtigen en in Praag kon hij eerder ook al een overwinning op zijn naam schrijven. 

"Ik ben zeer blij dat ik terug op weg ben, het spelletje heeft toch lang genoeg geduurd, het is leuk om eindelijk terug vanuit onze stal te mogen vertrekken op wedstrijd." vertelt Van Paesschen. "Voor mij is het belangrijkste dat de paarden goed springen en dat deden ze afgelopen weekend in Sentower ook. Ik heb de indruk dat de paarden zich ook allemaal goed voelen in hun vel dus ik ben met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Dit zijn natuurlijk nog voorbereidende wedstrijden, daar gaan we niet flauw om doen."

Van Paesschen probeert om toch iedere week op wedstrijd te blijven gaan, deze week is hij ook te zien in Madrid. "We gaan ons best doen in Madrid en hopelijk presteren we daar even goed." aldus Van Paesschen. "Corona blijft wel iets onzeker, ik ben al blij dat we terug op concours kunnen met de nodige maatregelen. Na Madrid blijf ik twee weken in België, daarna plannen we het seizoen verder en gaan we naar de Nations Cup."