Constant van Paesschen beste Belg in CSI4* rankingrubriek Hubside

Constant van Paesschen beste Belg in CSI4* rankingrubriek Hubside

In Hubside, St-Tropez, werd zonet de eerste rankingrubriek van het weekend verreden; De CSI4* ruiters traden aan in deze rubriek waarin er rechtstreeks op tijd gereden werd. De overwinning ging naar de Italiaan Giampiero Garofalo. Hij rekende op Cava (v. Cadenksy) om in 66,96 seconden een foutloze ronde te springen. 

Ahmed Saber Hamcho en Caldero (v. Camaro M) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij slaagden er om alle balken in de lepels te laten en klokten af in 67,01 seconden. Aymeric de Ponnat en Elize (v. Bamako de Muze) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 67,40 seconden. 

Voor Emanuele Gaudiano (Nikolaj de Music) en Francois Xavier Boudant (Brazul du Mezel) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

De beste Belgische prestatie kwam van Constant van Paesschen. Vorig weekend slaagde hij er al in om de Grand Prix op zijn naam te schrijven en vandaag reed hij Vendetta Treize (v. Diamant de Semilly) naar de zevende plaats. Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 69,02 seconden.

Klik hier voor de resultaten

Foto: Hubside jumping