Collette en Janssen goed wakker in ochtendrubrieken Valencia

Collette en Janssen goed wakker in ochtendrubrieken Valencia

In Valencia ging de dag van start met een rubriek voor 7-jarige paarden én een 1m30 van de CSI2* competitie. In her 1m30 ging de overwinning naar Duitsland. Jörne Sprehe reed Chepetta 3 foutloos rond in 55,99 seconden. Dat leverde hem dus de overwinning op. 

Shane Carey en Ringwood Cassero (v. Casall) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden de nul behouden en finishten in 56,82 seconden. Edward Levy en S&L Motown (v. Casall) vervolledigden de top drie. Zij sprongen een nulronde in 58,08 seconden. 

Anne Kristine Truelsen (Cosma Shiva S) en Steffen Hauter (Cascados) vervolledigden de top vijf op plaatsen vier en vijf.

Alain Collette zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij reed Camillo de Beussent (v. Kannan) foutloos naar de finish in 60,99 seconden. Dat leverde hem de zevende plaats op. 

7-jarigen

Bij de 7-jarigen ging de overwinning naar Frankrijk: Edouard Mathe en Pinki Pay (v. Cristallo II) sprongen een foutloze tweede fase in 29,11 seconden. Danielle Lambert en Elfira des Salines (v. Kannan) volgden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 29,29 seconden. Voor Stephane Darre en Cabana de Toxandria Z (v. Canabis Z) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 29,39 seconden. 

Rodrigo Bass (In And Out DB) en Alain Collette (Easy des Forets) eindigden op respectievelijk plaatsen vier en vijf. 

Nadège Janssen eindigde hier op de zevende plaats. Zij rekende op Baloudor (v. Baloubet du Rouet) om in 31,02 seconden een foutloze ronde te springen.

Klik hier voor de resultaten