Cobbaut en Naessens goed van start in Halkin Stables

Cobbaut en Naessens goed van start in Halkin Stables

In afwachting van het 1m40 dat later vandaag verreden zal worden, werden deze ochtend in Vosselare alvast twee rubrieken gesprongen. 

1m20

In het 1m20 ging de winst naar Geoffrey Cobbaut. Hij reed Hermina (v. Vittorio) foutloos naar de finish in 34,56 seconden. Hiermee liet hij de concurrentie ver achter zich. Vincent Lambrecht eindigde op de tweede plaats. Hij rekende op Optimist van de Meerkeek (v. Bamako de Muze) om in 38,80 seconden naar de finish te rijden. Voor Benny Naessens en Balisto vd Schorre Z (v. Balou du Rouet) was er een derde plaats. Zij konden eveneens de nul op de teller houden en finishten in 39,40 seconden. 

Eline Goethals (Mc Kenny van't Malsemhof) en Mathieu Deneckere (Juventus vd Stuyver) namen respectievelijk de vierde en vijfde plaats voor hun rekening.

1m30

In het 1m30 ging de winst naar Benny Naessens. Hij sprong een foutloze ronde met de Zangersheide merrie Chagalle Z (v. Cegal vd Vijverhoeve) en klokte af in 35,79 seconden. Rik Hemeryck en Cantonia By Marstyl (v. Cassus) eindigden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 35,79 seconden. Benny Naessens (Mistral vd Vogenzang) volgde op de derde plaats. 

Christophe Vanderhasselt en Gotha De La Brasserie (v. I'm Special de Muze) eindigden op de vierde plaats. Voor Equteam ruiter Jean-Christophe De Grand en Kumi Star vd Schelpenhoeve (v. Nonstop) was er een vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten