Clarys verzamelt rankingpunten in Oliva

Clarys verzamelt rankingpunten in Oliva

In Oliva wordt er nog steeds druk op internationaal niveau gesprongen en de LR is zonet beëindigd. 82 Deelnemers traden aan in deze rubriek waarin er in twee fases gesprongen werd. De winst ging naar de Duitser Richard Vogel. Hij reed Perry Khr (v. Perigueux) foutloos naar de finish in 30,41 seconden. 

Hiermee bleef hij de Franse Axel van Colen voor die met Veyron (v. Stakkato's Highlight) op de tweede plaats eindigde. Van Colen liet alle balken in de lepels en stopte de chrono na 31,10 seconden. Michel Hecart en Solero MS (v. Silvio I) vervolledigden op de derde plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 31,58 seconden. 

Bart Clarys (Geste vd Vihta) en Marie Demonte (Las Vegas vd Padenborre) volgden op de vierde en de vijfde plaats. 

1m20 BRONZE

Eerder vandaag reed Kasper de Boeck naar een tweede plaats in het 1m20 van de Bronze competitie. De Belgische kampioen reed naar de tweede plaats in het zadel van Gerenia. Het duo kon de nul behouden en klokte af in 59,75 seconden. De winst was voor Sigourney Gendre. Hij kon met de Holstein hengst Chaplino Alia (v. Chalan) de nul behouden en finishte in 59,16 seconden. Ishana Chomicki en Vincenza de Gandy (v. Tlaloc M) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten