Christophe Leutenez ijzersterk bij de 5-jarigen in Oliva

Christophe Leutenez ijzersterk bij de 5-jarigen in Oliva

Ook in de rubriek voor de vijfjarige paarden werd België sterk verdedigd in Oliva. Christophe Leutenez kon er met Endeavour M Z naar een eerste plaats rijden. Daarnaast waren er ook nog twee top vijf plaatsen voor Manuel Thiry. 

Christophe Leutenez kon rekenen op Endeavour M Z (v. Eldorado van de Zeshoek) om in 33,73 seconden over de finish te rijden. Hiermee waren ze Anthony Bourquard en High Five Z (v. Harley VDL) te snel af. Het duo noteerde een tijd van 34,37 seconden en nam genoegen met een tweede plaats. Kenji Francine en Right On Time de Muze (v. Gino H) vervolledigden het podium met een tijd van 34,52 seconden. 

Manuel Thiry nam met Magic London (v. Emir R) de vierde plaats voor zijn rekening. Ook de vijfde plaats schreef Thiry op zijn naam met Cas Libre Z (v. Cicero Z Van Paemel). 

Christophe Leutenez (Luna Beauty Hairconcept) zorgde voor nog een Belgische klassering met een negende plaats. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Silver 1.25m rubriek was het Vincent Lambrecht die voor twee Belgische top tien klasseringen zorgde. Met Aiace l'Eroe reed hij naar de vijfde plaats en in het zadel van Elton des Luthiers werd hij achtste. Gregory Wathelet klasseerde zich als vijftiende met I'Am Star du Long Chene Z. 

Klik hier voor de resultaten.