Charlyne Vanhoof grijpt overwinning in Basècles

Charlyne Vanhoof grijpt overwinning in Basècles

Op de LEWB-competitie in Basècles ging de overwinning van de 1,30m-rubriek op zaterdag naar Charlyne Vanhoof met For Faberge. Ook Jeanne Leclercq, Nathan Vicini en Sarah Gelaesen wonnen. 

1,30m

Charlyne Vanhoof won hier met For Faberge (Graf Quidam). Ze versloegen Benny Naessens met Valentina de Sarlar Z (, Gilles Nuytens volgde als derde met Vegas de Launay (L'Arc de Triomphe). Cederick Deknudt en Remy Baudouin maakten de top vijf compleet. 

1,20m

Jeanne Leclercq en Et Me Voici de Hurtebise (Dark De La Hart) grepen hier de eerste plaats. Anthony Delage volgde met Cosmos de Ste Hermelle, Penelope Mauroy maakte de top drie compleet met Iniki (Denzel van 't Meulenhof).

Juniors

Ook hier won Jeanne Leclercq, deze meer met Championne de Hurtebise (Griseldi). Met Alibi des Hottieres (Schilling) werd Leclercq ook nog eens tweede. De derde plaats was voor Lauryne Naisse met Aristide du Faubourg (Schilling).

Scholieren

Nathan Vicini pakte hier 1 en 2. Met Alexia des Hauts Droits (Parco) werd hij eerste, Quarmen de la Loue (Elegant de Barachy) finishte als tweede. Victoria Vilain werd derde.

1,10m

Deze proef ging naar Sarah Gelaesen met Pisa.

Klik hier voor alle resultaten.