Charlyne Vanhoof en Arno Boon schitteren in hoofdrubrieken Paas Euroregio in Lier

Charlyne Vanhoof en Arno Boon schitteren in hoofdrubrieken Paas Euroregio in Lier

In het Azelhof in Lier is het deze week de beurt aan de regionale ruiters om het beste van zichzelf te geven tijdens de Paas Euroregio. In de 1.20m proef begon Charlyne Vanhoof al gelijk met een overwinning. Ook Arno Boon was alvast goed wakker en verzekerde de eerste plaats in de 1.10m proef. 

1.20m 

Charlyne Vanhoof en For Faberge (v. Graf Quidam) was in uitstekende doen op de eerste dag van de Euroregio en reed al gelijk in een bliksemsnelle tijd van 26,15 seconden naar de overwinning. Jonathan Soquet en For Yougsters Z zat haar op de hielen en finishte in 28,61 seconden op de tweede plaats. Lore Joly en Calvaro Z vulden het podium aan met een tijd van 29,45 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Amelie Rigo en Gaia du Pont-Rihen (v. Gangster de Longchamps) en wederom Jonathan Soquet deze keer met Toucourt du Bois Madame Z (v. Toulon). 

1.10m 

Arno Boon was de prijswinnaar van de 1.10m rubriek. In het zadel van Cleo Z (v. Corydon van T&L) verzekerde het goud in 27,78 seconden. Maxim Van Laethem kon rekenen op Dukemara (v. Nassau) om de tweede beste tijd in een foutloze omloop van 27,98 seconden neer te zetten. Michael Vanneste en Phenix d'Ivoire (v. Le Tot de Semilly) eindigden derde met een tijd van 28,03 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren er hier voor Amber Vandaele met Iara VDP Z (v. Itackie Deux) en voor Louise Schyns met Kavinsky Giguellerie (v. Le Coultre de Muze). 

1.00m 

Noa Appelmans mocht de ereronde leiden met Joske in de 1.00m proef. Keira Verelst en Lord D'Aubry (v. Quintus) verzekerden zilver. Florence Mertens en Quincy Jazz Folie (v. Jazz Band Courcelle) namen genoegen met de derde plaats. 

90cm 

In de 90cm proef was het Tibe Flameng en Little Panda (v. Pie) die in winnende vorm waren. Marie Delleuse en Dania Du Perreon (v. Verdi Des Hazalles) werden tweede. Pauline Raze en Let's Dance (v. Con Chello) vulden het podium aan. 

Klik hier voor de resultaten.