Charlotte Philippe laat Belgisch volkslied klinken op het CH De Wolden

Charlotte Philippe laat Belgisch volkslied klinken op het CH De Wolden

Deze ochtend heeft de Waalse amazone Charlotte Philippe het Belgisch volkslied laten weerklinken op het CH De Wolden. Philippe sprong naar de overwinning bij de vijfjarigen.

Bij de vijfjarigen weerklonk de Brabançonne nadat Charlotte Philippe de winst greep met onder het zadel haar eigen Electro Vd Kromsteeg Z (Emerald). Jessica Dozeman volgde op de tweede plek met de Plot Blue-merrie, Just Blue. Het podium werd afgewerkt door Gerd-Jan Horsmans in het zadel van Joviaal Es (Fernando H).

Als enige hield Anouk Van der Pluijjm met de KWPN-merrie, Iriz (Eldorado vd Zeshoek) de chrono onder de 62 seconden. Met net geen twee seconden verschil volgde landgenoot Remco Been in het zadel van I Am London Apple. Het duo bleef in deze rubriek  voor op Ben Anholts met Impala (Zambesi). 

In de 1.20m Small Tour wist Emile Karim Fares de Nederlandse ruiters achter zich te houden. De Libanese springruiter won met Foxie Dvl (Harley VDL), voor Folkert Kelderman met Havana (Inshallah de muze). Cedric Desimpel, sprong gisteren nog op het podium. Ditmaal strandde hij op de vijfde plek met Mr. Pialot Z (Mr. Blue).


Alle resultaten