Charlotte Mahieu en Ines Van den Bosch verzekeren Belgische girlpower in Kronenberg!

Charlotte Mahieu en Ines Van den Bosch verzekeren Belgische girlpower in Kronenberg!

Tijdens de Peelbergen Pro Tour hebben zowel Charlotte Mahieu als Ines Van den Bosch een knappe Belgische zege verzekerd. 

Op vrijdag sprong NXTGEN en Hippique.Immo-amazone Charlotte Mahieu voor Belgische winst in de 1.30m rubriek. Samen met haar vertrouwde Kiarado (Diarado) sprong de Oost-Vlaamse amazone ruim één seconde sneller door het parcours dan Mateusz Tyszko en Jaminka P (Canabis Z). Anna Cecilia Holmquist vervolledigde de top drie met de 9-jarige zoon van Fantomas de Muze, Fortune R Z.

De top vijf kleurde verder Belgisch met Marinus den Doelder en Londy (Kannan) op vier en Britt Martens met Oililly White Van het Langwater (Wiensender) op vijf.

Op zaterdag hield Hippique.Immo-amazone, Ines Van den Bosch de concurrentie achter zich. Samen met Chacca Khaan Z (Cornet Obolensky) sprong de Limburgse amazone naar de winst in de 1.35m rubriek. Het duo was exact drie seconden sneller dan Alexander Butler met Jurry Blue (VDL Zirocco Blue). Voormalig Belgisch kampioen, Koen Vereecke vervolledigde de top drie met Quickly.

Alle uitslagen