Charline Vandergeeten start CSI Zandhoven met Belgische winst

Charline Vandergeeten start CSI Zandhoven met Belgische winst

De Belgische amazone, Charline Vandergeeten heeft in Zandhoven de eerste internationale winst van de week op haar naam. Vandergeeten sprong met De Batz BV en haar eigen, Quincy van de Romstee (Kiekeboe x Triomphe de Muze, fokker: Louis Floren) naar de winst in de rubriek voor vijfjarigen. Alexander Kumps won de rubriek voor zesjarigen met Corvette 2G Z.

Het paar bleef als enige foutloos onder de 36 seconden. Ivan Dalton volgde met de sBs'er, Keep Cool (Emerald x U Chin Van Schuttershof, fokker: Eric Polfliet). Vitaminalia-ruiter, Koen Vereecke volgde met de Moito van het Hellehof-nazaat, Quickly vd Kruishoeve (mv. Fantomas de Muze).

Net buiten het podium sprong Gilles Van Hamme met Hocus Pocus 111 Z (Hermantico x Heartbreaker) foutloos naar de vierde plaats voor Charline Vandergeeten met Eternity van de Berghoeve Z (Cryozootech Z x For Pleasure).

Alexander Kumps wint bij zesjarigen

Bij de zesjarigen won Alexander Kumps met de Zangersheide-gefokte, Corvette 2G Z. Het paar bleef ruim één seconde voor op Antonio Marina Soto met de Global Express-nazaat, Kingston Express. Op de derde trede van het podium volgde Tom Dhaeyere met Pyta Van de Oude Heihoef (Diamant de Semilly x Casantos, fokker: De Oude Heihoef).

Het paar bleef Sophie Schindlbeck met de KWPN'er, Kaiser DMH (Cardento x Concerto II) voor. De top vijf in deze rubriek werd afgewerkt door Jelmer Hoekstra met onder het zadel K-One PGO.

Uitslag