Charline Vandergeeten en Nico Van der Plaetsen scoren in Lier

Charline Vandergeeten en Nico Van der Plaetsen scoren in Lier

Deze ochtend hebben de Belgische ruiters telkens het internationaal deelnemersveld voor zich moeten dulden in Lier. In de 1.20m rubriek hield Kevin Caprin, Nico Van der Plaetsen van de winst. Charline Vandergeeten was de Belgische sterkhouder in de 1.10m rubriek.

De Franse springruiters, Kevin Caprin, verwees op de valreep Nico Van der Plaetsenaar de tweede plaats in de 1.20m rubriek. Caprin won met de 8-jarige Call Me Du Priel (Controe*HN). Van der Plaetsen volgde op de tweede plaats met zijn vertrouwde Ultra Blue J (Mister Blue).

Het paar bleef zo Laura Swenne met Faras Z voor. Net buiten het podium kleurde de top vijf verder Belgisch met Frederic Marien met Toujours l'Amour (Toulouse) op vier en Paulien Schepers met Gaminka Mb (Cantoblanco) op vijf.

Eerder hield Jamie Landers, Charline Vandergeeten van de winst. Samen met Darling de Reve (Kannan) won Landers de 1.10m rubriek. Vandergeeten volgde met de zesjarige No Doubt Dv (Elvis Ter Putte) voor Josephine Lepage met Jacintha Vh Kriekenhof (Winningmood).

f. Danny Apers for Equnews