Chaouki Rijnders neemt vliegende ochtendstart in Bonheiden

Chaouki Rijnders neemt vliegende ochtendstart in Bonheiden

In Bonheiden ging de dag zonet van start met een 1m35 rubriek van de CSI2* competitie. Er werd rechtstreeks tegen de klok gesprongen en Olivier Bujard schreef de overwinning op zijn naam. Hij rekende op Citty pat PJ (v. Cador 5) om in 61,52 seconden foutloos naar de finish te rijden. 

Chaouki Rijnders was de beste Belg op de tweede plaats. Hij reed I'm Monte Carlo Z (v. I'm Special de Muze) foutloos doorheen het parcours en klokte af in 63,08 seconden. Voor Damien de Chambord en Delando de St Leger (v. Lando) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 63,61 seconden. 

Oleksandr Prodan (Carlsberg 10) en Rodrigo Bass (Caramba) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Voor Karen Oris (Uno Uno d'OR), Lies Malisart (Calasca 4) en Stephanie de Corte (Memphis van de Neerheide) waren er ook top tien klasseringen. Nikolas Matthijs (Mizaura ter Putte) en Cyril Cools (Dalet Gp Z) sprongen ook in de prijzen. 

Bij de 5-jarige paarden sprong Nikolas Matthijs op het podium. Hij rekende op Quelle Damme van de Voorde (v. Elvis Ter Putte) om in 35,07 seconden foutloos rond te springen. Hij moest hiermee enkel Oleksandr Prodan en Rodrigo Bass voorlaten. Prodan reed Concord (v. Casino Grande) in 33,95 seconden naar de overwinning, voor Rodrigo Bass en Kannan Dry DB (v. Kannan) was de tweede plaats weggelegd. 

Tani Joosten (Lagrande E) en Jacob Hellström (Charles) was er een vierde en vijfde plaats. Lauren Jaubin (Qatar de Niel), Wout Neven (Qoberlinde van de Kasterhoeve), Guy Janssens (Energy van't Breezerhof Z) en Caro-Belle de Hornois (Quees van den Dael) reden ook in de prijzen.

Klik hier voor alle resultaten