Celine Schoonbroodt en Gill Cools laten Belgische kleuren 'blinken' in Oliva

Celine Schoonbroodt en Gill Cools laten Belgische kleuren 'blinken' in Oliva

Er werd hard gereden in de 1.40m Silver rubriek in Oliva. Daarin wist Marlon Modolo Zanotelli na een pijlsnel parcours met de 9-jarige KWPN-ruin, Golia de winst op naam te schrijven. De Brazilaan klokte foutloos af in 57,12 seconden met de Bustique-zoon.

Het paar voelde de adem in de nek van Oliver Lazarus met de SF-merrie,  Butterfly Ennemmel (Quaprice Boimargot Quincy). Ook dit duo klokte af in onder 58 seconden. Op bijna drie seconden volgde België's Celine Schoonbroodt- De Azevedo op de derde plaats met de SF-hengst, Caprice d'Elle (ARko).

Schoonbroodt bleef zo Marie Demonte met de sBs-hengst, Fly (Kashmir van Schuttershof) voor. Samen met de hengst uit de fokkerij van Hans Van Kessel bleef Demonte Christoph Könemann met Zapria (Colman) voor. 

Chloe Vranken volgde foutloos op de tiende plaats met Tal Milstein's Quillota LS (Quintero).

In de 1.30m Bronze domineerde Gill Cools het podium. Toch moest Cools één combinatie voor zich dulden. Amanda Jacucci  Merle won met Dumble d'Or (Old Chap Tame). Cools volgde op de tweede plaats met Valentino D Auge (Guarana Champeix) en plaatste zich  op de derde plek met Camparo.


Alle resultaten