Celine Schoonbroodt - De Azevedo grijpt winst in 1.45m grote prijs bij Peelbergen

Celine Schoonbroodt - De Azevedo grijpt winst in 1.45m grote prijs bij Peelbergen

Het concours bij Peelbergen sloot vandaag af met de CSI2* Grand Prix over een hoogte van 1.45m. Winst in deze hoofdrubriek ging uiteindelijk naar Celine Schoonbroodt - De Azevedo en de 9-jarige vosmerrie Deesse des Embruns (Mylord Carthago). Van de negen combinaties aan de start van de barrage bleven zij als enige duo foutloos onder de 42 seconden. 

De Finse Anna-Julia Kontio finishte met Jay Jay van de Mottelhoeve (Faldiano) als tweede in een tijd van 42.65 seconden. Annika Axelsson sloot de top drie af met een bronzen medaille voor Zweden op de rug van Zandycolle Z (Zandor), uitgebracht voor Stoeterij Zangersheide.

De Braziliaan Victor Mariano Luminatti plaatste zich met de 9-jarige Eldorado van de Zeshoek dochter, Idette als vierde. Mans Thijssen completeerde de top vijf in het zadel van de eigen gefokte Hello (Alano).


Thijssen sprong eerder ook al naar een vierde plaats in de CSI1* grote prijs met hoogte van 1.35m. Op de rug van de 8-jarige Joviality (Warrant) was hij een ruime halve seconde trager dan langenoot Logan Fiechter die zich met Dominos (Diamant de Semilly) als derde klasseerde.


Uitslag CSI2* GP 1.45m

Uitslag CSI1* GP 1.35m