Carolien Buyens oppermachtig in het Azelhof

Carolien Buyens oppermachtig in het Azelhof

De hoofdrubriek van Azelhof is net gesprongen. De winst in deze 1m35 rubriek ging naar Carolien Buyens. Ze sprong een foutloze ronde met Jinternel van de Ceulshaegen onder het zadel en klokte af in 30,62 seconden. Hiermee liet ze alle concurrentie ver achter zich.

Emma Stoker en Happyness namen de tweede plaats voor hun rekening. Ze sprongen een foutloze ronde in 32,71 seconden. De Portugees Francisco Rocha Rocha nam met Lanzarote de derde plaats voor zijn rekening. Ze lieten het hout onaangeroerd en finishten in 32,96 seconden. 

Brenda Vermeiren en Karrabas van de Mishagen eindigden op de vierde plaats. Emma Stoker volgde op vijf in met Malaga. 

1m25

In het 1m25 was Stephanie Goemaere de beste. Zij reed Topaas D'Edouard Joly foutloos naar de finish in 27,96 seconden. Tom Stoffelen nam met Madam+ de tweede plaats voor zijn rekening. Ze sprongen een foutloze omloop in 29,19 seconden. Stephanie Goemaere nam naast de eerste ook de derde plaats voor haar rekening. Dit keer zadelde ze Dolce Vita om in 30,32 seconden naar de eindmeet te rijden.

Lola De Braekeleer en Morzine De La Pomme namen de vierde plaats voor hun rekening. Dries Van Der Linden en Hans Off eindigden op vijf.