Buytaert, Schoonbroodt en Neto De Azevedo sterk van start op Duitse bodem

Buytaert, Schoonbroodt en Neto De Azevedo sterk van start op Duitse bodem

In Eschweiler staat dit weekend een CSI2* wedstrijd op het programma. Vandaag kwamen alvast verschillende Belgen in actie en enkelen van hen slaagden erin om naar een klassering te rijden. 

1m30

In het 1m30 reed Sandra Buytaert naar een twaalfde plaats. Zij sprong weliswaar een snelle ronde in deze rubriek die rechtstreeks op tijd verreden werd, maar Elounda Girl (v. Berlin) tikte één balk uit de lepels. De winst ging naar de Zwitserse Morgane Dassio. Zij hield de nul op de teller met Gandhi Van Orshof (v. Carbio vd Heffinck) onder het zadel en klokte af in 65,65 seconden. Tina Lund en Cayenne 175 eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 66,73 seconden. Annika Axelsson en Bynintot Des Carmille (v. Ninto de Beaufour) vervolledigden de top drie.

CSI2* 1m25

In het 1m25 reed Luiz Felipe Neto De Azevedo naar de achtste plaats. Hij rekende op Early H.b. (v. Harley VDL) om in 73,62 seconden naar de finish te rijden. De winst was voor James Billington. Hij hield de nul op de teller in het zadel van Golden Boy (v. Cardento) en finishte in 62,67 seconden. Rodrigo Giesteira Almeida en Broken Heart (v. Heartbeat) eindigden op de tweede plaats. Bastian Tewes en Amy T 3 vervolledigden het podium.

7-jarigen

In de rubriek voor 7-jarige paarden werd vandaag het systeem van de Clear Round gehanteerd. Celine Schoonbroodt-De Azevedo behield de nul met Dileme D'Ermont (v. Royal Feu).

Klik hier voor alle resultaten