Bunoit Moeskops is iedereen te snel af in Grand Prix Azelhof

Bunoit Moeskops is iedereen te snel af in Grand Prix Azelhof

In het Azelhof werd er dit weekend op GOLD niveau gesprongen en het weekend werd afgesloten met de Grand Prix over een hoogte van 1m45. De overwinning ging naar Bunoit Moeskops. Hij reed Kiarado (v. Diarado) foutloos rond in 39,48 seconden. 

Virginie Thonon was met High Tech Vy de Septon (v. Del Piero P&B x Chellano Z) goed voor de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om alle balken in de lepels te laten en klokte af in 41,20 seconden. Jose Thiry en Jalisco W van de Wolvenhoek (v. Vivaldi du Seigneur) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 41,67 seconden. 

Sam Polleunis (Lancelot P) en Tom Verduyn (Nueva Epoca de Regor) vervolledigden de top vijf.

In het 1m35 was David Malfait de beste. Hij kon in het zadel van Boss de Bonnieres (v. Quaprice Bois Margot) een foutloze ronde springen in 26,34 seconden. Chaouki Rijnders en Nacco Blue van Essene (v. Chacco Blue) volgden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 26,75 seconden. Virginie Thonon en Zirkana Adelheid Z (v. Zandor Z) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 27,44 seconden.

Jose Thiry (D) en Maverick van Lent (Gieke de Cour au Bois) volgden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m25 tot slot reed Jeroen De Winter naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Gretel S (v. Corland x Baloubet du Rouet) een foutloze ronde springen in 29,29 seconden. Joy Demuynck en Joy's Dreamgirl Leewerikenhof (v. Kashmir van Schuttershof x Tenor Manciais) volgden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 29,43 seconden. Virginie Thonon en Dayton Sitte (v. Ogane Sitte) namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 31,00 seconden. 

Kim Thiry (Coralie van Westleven Z) en Axelle Vernhes-Cappele (Lawita 3) maakten de top vijf compleet.

Klik hier voor alle resultaten