Brent de Schrijver schrijft hoofdrubriek Gouden Laars op zijn naam

Brent de Schrijver schrijft hoofdrubriek Gouden Laars op zijn naam

In Lier werd naast de troosting van het BK voor 5-jarige paarden ook een wedstrijd van de Gouden Laars georganiseerd. Vandaag was het aan de ponyruiters om hun kunnen te tonen. De hoofdrubriek is net gesprongen en de winst ging naar Brent de Schrijver. Hij reed Konquistador van Orchid's (v. Kanshebber) foutloos doorheen het parcours in 33,52 seconden. 

Seppe Wouters eindigde op de tweede plaats met Sucato. De jonge Limburger kon de nul behouden en finishte in 33,67 seconden. Vic de Plecker en Swarovski (v. Anydale Ron) namen de derde plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en finishten in 40,13 seconden. 

Jonas van Dijck (Hector Optimus) en Zoë Verschooten (Albert) vervolledigden de top vijf.

1m10

In het 1m10 reed Zoë Verschooten naar de overwinning. Zij rekende op Speedy om in 28,57 seconden een foutloze ronde te springen. Seppe Wouters eindigde ook hier op de tweede plaats. Hij haalde opnieuw Sucato van stal om in 29,03 seconden naar de finish te springen. Brent De Schrijver en Konquistador van Orchid's (v. Kanshebber) vervolledigden de top drie.

Voor Jinthe Van Steerthem (Bugatti) en Kaat Lefever (Orchid's Kalijn) was er een vierde en een vijfde plaats.

1m00

In het 1m00 was Zoë Verschooten wederom de beste. Zij rekende nog maar eens op Speedy om een foutloze af te leggen in 24,75 seconden. Carlotta Stegen (Helaba d'Insegotte) en Chloé Hoste (Enjoy) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten